Minestrone leves

Hozzávalók:

  • 1 db sárgarépa és 1 db petrezsemgyökér
  • 1 közepes karalábé
  • 1 kisebb cukkini
  • 2 db újhagyma
  • 1 ngyobb krumpli
  • 2 evőkanál olivaolaj
  • 3 evőkanál paradicsom süritmény
  • vágott petrezselyemzöld
  • 1 babkonzerv
  • Kevés ételízesítő és ízlés szerint só
  • frissen őrölt feketebors ízlés szerint
  • spagetti tészta
  • parmezán sajt

Elkészítés:

A zöldségeket kockákra vágjuk, majd olívaolajban pároljuk. Felöntjük vízzel, ételizesítőt és ítlés szerint sót teszünk bele, megborsozzuk és megfőzzük.

Beletesszük a sűrített paradicsomot, a babot konzervből. A spagettit négyrlszre törjük, beleszórjukl a levesbe majd puhára főzzük. Megszórjuk az összevágott petrezselyemzölddel, majd tálaláskor megszórjuk parmezán sajttal.

Jó étvágyat!

Vissza